Om

Varje bild berättar en historia

Gamla Bilder är mer än bara en nätbutik med vackra bilder. Det är en plats för historia, vi är passionerat engagerade i att visa upp och berätta historien bakom bilderna och presentera dess skapare. De bilderna som finns på hemsidan är noga utvalda, för att säkerställa att de är genuina. Skaparna bakom bilderna har lagt kärlek, engagemang, talang och hårt jobb i sina produkter och vi är så stolta över att kunna presentera var och en av dem till er.

Vi vill dela med oss av deras historier, berätta om deras liv, deras tankar kring bild och hur de tod sig an bildkonsten.

Alla produkter har samlats med passion och extra omsorg. De digitala kopiorna har bearbetats med högsta möjliga kvalitet. De skickas till dig som en högupplöst fil för att du ska kunna njuta av dem hur än du väljer använda dem, vare sig som upptryckt eller som bild på skärm. Eftersom alla våra bildskapare är ej längre bland oss, vi gör också vårt allra bästa i att presentera dem med så mycket information som möjligt och på det viset göra deras arbete rättvisa.

Välkommen till Gamla Bilder!